Τρόποι αποστολής

Όλες οι αποστολές αποστέλλονται στο χώρο σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Τα έξοδα αποστολής άνω των 50€ είναι δωρεάν.

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και διασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας, θα έρθουν γρήγορα και με ασφάλεια στη διεύθυνση που έχετε καθορίσει.

Σε περίπτωση αλλαγής του αγορασθέντος προϊόντος (εντός Ελλάδος), ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των €5.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, φροντίζουμε να στέλνουμε τις παραγγελίες σας, την ίδια ημέρα, εφ’ όσον είναι εργάσιμη ή την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος κατά τη διεκπεραίωση της παραγγελίας, μην ανησυχείτε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με όποιον από τους διαθέσιμους τρόπους επιθυμείτε:

  • Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας
  • Με πιστωτική κάρτα και την απόλυτη ασφάλεια του συστήματος της Eurobank και δυνατότητα πληρωμής με δόσεις
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 0026-0228-55-0100933492
  • Με πληρωμή και παραλαβή στο φυσικό μας κατάστημα στην Κόρινθο, Κύπρου 45

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε προϊόντα που είναι διαθέσιμα και στο φυσικό κατάστημα μας στην Κόρινθο. Αν παρόλα αυτά δημιουργηθεί μια έκτακτη περίπτωση θα σας ενημερώσουμε αμέσως για το χρόνο παράδοσης.