Όροι Χρήσης

Πριν συνεχίσετε τις αγορές σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα Βαλαβάνης σας προτείνει να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης. Η χρήση και η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Βαλαβάνης συνεπάγεται την κατανόηση και την αποδοχή από μέρους σας των όρων χρήσης. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Βαλαβάνης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να αναβαθμίσει το περιεχόμενο των όρων χρήσης σε συνάρτηση με την σχετική ισχύουσα νομοθεσία. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής, το ηλεκτρονικό κατάστημα Βαλαβάνης είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει τους χρήστες.

Copyright

Το περιεχόμενο (φωτογραφίες, σχέδια, γραφικά, επωνυμίες και λογότυπα) στο ηλεκτρονικό κατάστημα Βαλαβάνης και τις σχετικές με αυτό ιστοσελίδες, είναι ιδιοκτησία του ηλεκτρονικό κατάστημα Βαλαβάνης και προστατεύεται από την σχετική ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Εικόνες

Οι εικόνες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Βαλαβάνης αποδίδονται με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο, όσον αφορά το χρώμα, τις διαστάσεις, τις διαφορετικές όψεις και την λεπτομερή περιγραφή. Παρά την προσπάθεια μας για την καλύτερη απεικόνιση, το valavanis-shoes.gr δεν εγγυάται την απόλυτη εγκυρότητα των εικόνων και περιγραφών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ασφάλεια

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Βαλαβάνης δεσμεύεται για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Όποια προσωπική πληροφορία σας ζητείται (όνομα, τηλέφωνο, e-mail, κλπ.) χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την διαδικασία και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στην εταιρεία δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε τρίτους.

Αλλαγές-Επιστροφές

Εφόσον δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: sales@valavanis-shoes.gr ή τηλεφωνικά στα 27410 23556 κατά τις ώρες λειτουργείας του καταστήματος μας γνωστοποιώντας μας τον λόγο της αλλαγής. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό παραγγελίας και τα στοιχεία τα οποία υποβάλατε κατά την παραγγελία σας. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην πλήρη αρχική του συσκευασία συνοδευόμενο από την απόδειξή αγοράς, όπως επίσης να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλες οι παραπάνω συνθήκες, το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την αλλαγή. Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της αρχικής σας παραγγελίας . Στην περίπτωση που το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας, ο πελάτης θα ειδοποιηθεί ώστε να καλύψει την διαφορά. Αν το νέο προϊόν είναι μικρότερης αξίας , η διαφορά θα πιστωθεί στην καρτέλα του πελάτη. Το κόστος επιστροφής της παραγγελίας σας ανέρχεται στα €4 εφόσον επιλέξετε να την αποστείλετε μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με την οποία συνεργάζεται το κατάστημά μας. Η επιστροφή σας πραγματοποιείται με χρέωση παραλήπτη* (*όπου παραλήπτης το κατάστημα Δήμητρα Βαλαβάνη & ΣΙΑ ΕΕ με διακριτικό τίτλο Βαλαβάνης) ενώ το ποσό των €4 θα πρέπει να καλυφθεί κατά την παραλαβή της αλλαγής σας. Εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή με εταιρεία της προτίμησης σας, με δική σας χρέωση χωρίς να επιβαρυνθείτε το ποσό των €4.

Αποστολή Προϊόντος

Όλες οι αποστολές αποστέλλονται στο χώρο σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Τα έξοδα αποστολής για όλες τις αγορές είναι δωρεάν.

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και διασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας, θα έρθουν γρήγορα και με ασφάλεια στη διεύθυνση που έχετε καθορίσει.

Σε περίπτωση αλλαγής του αγορασθέντος προϊόντος (εντός Ελλάδος), ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των €4.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, φροντίζουμε να στέλνουμε τις παραγγελίες σας, την ίδια ημέρα, εφ’ όσον είναι εργάσιμη ή την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος κατά τη διεκπεραίωση της παραγγελίας, μην ανησυχείτε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε προϊόντα που είναι διαθέσιμα και στο φυσικό κατάστημα μας στην Κόρινθο. Αν παρόλα αυτά δημιουργηθεί μια

Νομοθεσία

Όλες οι συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Βαλαβάνης είναι σύμφωνες με την διεθνή και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία ρύθμισης θεμάτων σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Επίσης είναι σύμφωνες με τους νόμους προστασίας των καταναλωτών (ν. 2251/1994) σχετικά με την ρύθμιση θεμάτων πώλησης από απόσταση.

Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ)

Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 524/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 21ης Μαΐου 2013 , για την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών και για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 2006/2004 και της οδηγίας 2009/22/ΕΚ (κανονισμός για την ΗΕΚΔ).