ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία που πραγματοποιήσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Πριν την αποστολή των προϊόντων – Η ακύρωση μπορεί να γίνει με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@valavanis-shoes.gr ή τηλεφωνικά στα 27410 23556 κατά τις ώρες λειτουργείας του καταστήματος μας εντός μιας ημέρας.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Εφόσον δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: sales@valavanis-shoes.gr ή τηλεφωνικά στα 27410 23556 κατά τις ώρες λειτουργείας του καταστήματος μας γνωστοποιώντας μας τον λόγο της αλλαγής. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό παραγγελίας και τα στοιχεία τα οποία υποβάλατε κατά την παραγγελία σας. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην πλήρη αρχική του συσκευασία συνοδευόμενο από την απόδειξή αγοράς, όπως επίσης να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλες οι παραπάνω συνθήκες, το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την αλλαγή. Οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της αρχικής σας παραγγελίας . Στην περίπτωση που το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας, ο πελάτης θα ειδοποιηθεί ώστε να καλύψει την διαφορά. Αν το νέο προϊόν είναι μικρότερης αξίας , η διαφορά θα πιστωθεί στην καρτέλα του πελάτη. Το κόστος επιστροφής της παραγγελίας σας ανέρχεται στα €4 εφόσον επιλέξετε να την αποστείλετε μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με την οποία συνεργάζεται το κατάστημά μας. Η επιστροφή σας πραγματοποιείται με χρέωση παραλήπτη* (*όπου παραλήπτης το κατάστημα Δήμητρα Βαλαβάνη & ΣΙΑ ΕΕ με διακριτικό τίτλο Βαλαβάνης) ενώ το ποσό των €4 θα πρέπει να καλυφθεί κατά την παραλαβή της αλλαγής σας. Εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή με εταιρεία της προτίμησης σας, με δική σας χρέωση χωρίς να επιβαρυνθείτε το ποσό των €4.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Το αίτημα επιστροφής χρημάτων πρέπει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της αρχικής σας παραγγελίας. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: sales@valavanis-shoes.gr ή τηλεφωνικά στα 27410 23556 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην πλήρη αρχική του συσκευασία συνοδευόμενο από την απόδειξή αγοράς, όπως επίσης να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλες οι παραπάνω συνθήκες, το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή. Το κόστος επιστροφής της παραγγελίας σας ανέρχεται στα €4 εφόσον επιλέξετε να την αποστείλετε μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με την οποία συνεργάζεται το κατάστημά μας. Η επιστροφή σας πραγματοποιείται με χρέωση παραλήπτη* (*όπου παραλήπτης κατάστημα Δήμητρα Βαλαβάνη & ΣΙΑ ΕΕ με διακριτικό τίτλο Βαλαβάνης) το ποσό των €4 θα πρέπει να καλυφθεί κατά την παραλαβή της επιστροφής σας. Εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή με εταιρεία της προτίμησης σας, με δική σας χρέωση χωρίς να επιβαρυνθείτε το ποσό των €4. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος.

*Ενδέχεται να προκύψει επιβάρυνση διατραπεζικής συναλλαγής ανάλογα με την τράπεζα σας.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που το πρϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@valavanis-shoes.gr είτε τηλεφωνικά στα 27410 23556 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας. Αν τυχών προκύψει λάθος αποστολής που οφείλεται στο κατάστημα μας η αντικατάσταση γίνεται αμέσως και χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση 3 μηνών. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό εντός του χρόνου εγγύησης αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση ή την αντικατάστασή του με νέο (στην περίπτωση που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση και υπάρχει διαθεσιμότητα). Η αντικατάσταση γίνεται χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνσή σας.

Για οποιοδήποτε ζήτημα ποιότητας προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@valavanis-shoes.gr είτε τηλεφωνικά στα 27410 23556 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας.